Tantsuõhtu 2024: Südamlik ja Meeldejääv Sündmus Pärnu Sotsiaalkeskuses

Teisipäeval, 28. mail, toimus Pärnu Sotsiaalkeskuse saalis eriline sündmus psüühilise erivajadusega inimestele – Tantsuõhtu 2024. Sündmuse korraldasid Pärnu kolledži sotsiaaltöö ja rehabilitatsiooni korralduse teise kursuse tudengid Marin Küla, Kaie Viljas, Mirjam Aedma, Kadi Rosenberg ja Adriana Mass. Tantsuõhtu oli osa õppeaine "Kogukonna- ja vabatahtliktöö" projektist, mille eesmärk oli ühendada kogukondi ja luua väärtust ühiskonda.

Lustima olid tulnud Pärnu Sotsiaalkeskuse päevakeskuses „Helin“ käijad ning Viira kodu, Villa Amanita ja Hoolekandeteenuste Pärnumaa üksuste elanikud. 

Tantsuks mängis Robi Salumetsa ja Pärnu Mai Kooli bänd, kellele see oli esimene esinemine väljaspool kooli. Tänutäheks sponsoreeris Pärnu Põgenemistoad noori muusikuid kinkekaartidega. Muusika mängis kogu õhtu vältel ja tants käis nii bändi kui makimuusika saatel.

Lisaks tantsimisele sisustasid õhtut muusikaviktoriin, kus pidulised pidid ära tundma tuntud Eesti laule ning nende esitajaid ja lõbus toolimäng, mis muutis juba niigi kuuma saali veelgi kuumemaks. Kirsiks tordil oli tantsutrupp Celavy esinemine, mis ei jätnud kedagi külmaks. Õhtu lõppes ühise tordisöömise ja kohviga, mille eest hoolitses Viviani Tordid, pakkudes osalejatele 9-kilost imemaitsvat torti.

Iga osaleja sai aktiivse osalemise eest diplomi, mille trükkis Dolly Reklaam.

Tantsuõhtu täitis olulise lünga erivajadusega inimeste elus, võimaldades neil vabalt oma sõprade seltsis tantsida ja õhtut nautida. Peokülalistelt tagasisidet küsides, osutus see 100%-liselt positiivseks, osalejate ja nende juhendajate suust võis kuulda et oodatakse juba järgmist tantsuõhtut. Loodetavasti saab siit alguse iga-aastane traditsioon.

Tantsuõhtu 2024 Pärnus oli rohkem kui lihtsalt pidu, see oli kogukonda ühendav ja rõõmu pakkuv sündmus, mis tõestas vabatahtliku töö ja koostöö jõudu ning olulisust. Südantsoojendav oli näha, kuidas panustati ja sündmust toetati, et meie inimesed saaksid endale toreda ja meeldejääva õhtu. Korraldajad tänavad kõiki osalejaid, vabatahtlikke ja sponsoreid, kes aitasid kaasa selle imelise õhtu kordaminekule

Eelmine
Tugigrupp dementsusega inimeste lähedastele

Kirjuta esimene kommentaar

Email again: